Huizen

L.S.V. Minerva kent een huizencultuur. Een groot deel van onze leden vindt een plek in een van onze 145 ledenhuizen. Jaarlijks worden er meerdere nieuwe ledenhuizen opgericht. Samen met investeerders probeert LSV Minerva zo veel mogelijk ledenhuizen te creëeren.

Ik zoek een huis

In de aankoop van een huis gaat veel tijd zitten, wanneer een geschikt pand gevonden is, is het belangrijk dat we zo snel mogelijk leden kunnen plaatsen. Tevens heeft de Huizencommissie veel contact met huiseigenaren van de huidige ledenhuizen, om ook van hun andere huizen ledenhuizen te maken.

Als jij op zoek bent naar een ledenhuis is het daarom van groot belang dat je bij ons geregistreerd staat als lid. Stuur hiervoor een e-mail naar de Huizencommissie. Wil je zelf een project starten? Stuur dan ook een e-mail.

De Huizencommissie is een commissie die huizen faciliteert voor leden. Ben je nog niet lid, maar wel op zoek naar een slaapplek tijdens introfeesten of de EL CID? Stuur dan een mailtje naar de Contact Commissie of neem een kijkje op de EL CID site.