Subcommissies

L.S.V. Minerva kent vele commissies. Een commissie organiseert een evenement of activiteit voor de leden. Deelname aan een commissie biedt leden geweldige kansen. Zo zet een lid zich in voor Vereniging en Sociëteit. Daarnaast is het een kans om een mooi evenement te organiseren. Dit biedt ontwikkeling op financieel, organisatorisch en creatief vlak. L.S.V. Minerva heeft een legio commissies, waarmee ieder lid zichzelf kan uitdagen.

Scala aan commissies

De Vereniging heeft een groot aanbod aan commissies. Geïnteresseerd in zaken omtrent de Vereniging? Overweeg dan de Bibliotheekcommissie of Tapcommissie. Meer bezig met externe partijen betrekken bij de Vereniging? Dan is de Commissie Promotie Minerva of de Goede Doelen Commissie een geschikte keuze. Naast feestelijke evenementen is het ook mogelijk om lezingen en symposia te organiseren. Wil je een samenwerking aan gaan met de Universiteit? Dan is de Minerva Scholarship Fund Commissie of de Minerva United Nations Commissie misschien wel iets voor jou.

Commissie structuur

Een commissie lijkt qua structuur op het bestuur van L.S.V. Minerva. Leden van verschillende aankomstjaren vullen de functies als Praeses (Voorzitter), Quaestor (Penningmeester) en Ab-actis (Secretaris). Zo doen leden bestuurlijke ervaring op. Ook kan men kennis ontwikkelen over begrotingen en organisatorische zaken.