Sociëteit

De Sociëteit is de belangrijkste locatie voor de leden van L.S.V. Minerva. In december 1959 brandde de Sociëteit tot op de grond toe af. Sinds de wederopbouw is de Sociëteit belangrijker dan ooit. Hier komt men samen voor een borrel, een feest of een diner. Dit is de plek waar leden elkaar spreken, waar commissies vergaderen en het Bestuur iedere dag werkt.

Exploitatie

Sociëteit biedt ruimte voor de organisatie van borrels, diners, lezingen of reservering van werk en/of sportruimten. Leden en Reünisten kunnen een aanvraag doen middels ons online reserveringssysteem. 

Om een aanvraag te kunnen doen is het handig om de volgende gegevens paraat te hebben:

  • De gewenste ruimte
  • Aantal personen
  • Gewenste activiteit (borrel, diner, lezing, werkruimte)
  • Financiële afwikkeling (namen/debiteurennummers/ facturatieadres)
  • Aanvangstijd

Met het oog op optimalisering en efficiëntie vragen wij om hier zoveel mogelijk gebruik van te maken. Bij vragen of onduidelijkheden kan er contact opgenomen worden met de h.t. Commissaris Exploitatie. Klik op de volgende link voor een uitgebreide uitleg: Uitleg werking ReflexOnline publieke module

 Hardwerkend personeel

 

Om Sociëteit draaiende te houden hebben wij zeven personeelsleden in dienst.

 

Cornelis Groote is de Commissiebediende van de Sociëteit. Hij bedient tijdens verschillende diners. Traditiegetrouw wordt hem een fles wijn aangeboden na het diner, als dank.

 Annerieke Piket-van den Bosch en Richard Janse dragen zorg voor een duidelijke administratie.  

Gijs van der Plas en Robbert van Roijen zijn de chefs op Sociëteit.

 

COMMISSARIS EXPLOITATIE

Lisa Beumer

exploitatie@lsvminerva.nl

071-5161927