Carrière

Start je carrière al tijdens je studietijd. L.S.V. Minerva biedt vele mogelijkheden om aan je toekomst te werken tijdens je studie. De Vereniging organiseert evenementen om bij te leren en bedrijven te leren kennen. Zo ben je als student direct op de hoogte van de diverse werkvelden. En kun je het netwerk van ruim 30.000 (oud)leden actief inzetten.

Bedrijvendiners

Met de bedrijvendiners stelt de Vereniging bedrijven en leden in de gelegenheid om op informele wijze met elkaar in contact te komen. Voorafgaand aan de bedrijvendiners krijgen de deelnemende bedrijven de cv’s van de studenten toegestuurd.

Vervolgens bestaat de mogelijkheid voor bedrijven en studenten om voorkeuren door te geven. Deze voorkeuren worden ingezet tijdens de tafelschikking bij het diner. Op deze manier vindt er een automatische selectie voor geschikte matches plaats.

Workshops

Gedurende het jaar worden er informatieve workshops gegeven op L.S.V. Minerva. Deze variëren van een cv-cursus tot sollicitatietraining. Deze workshops dragen bij aan de intellectuele vorming van de leden en geeft hen handvaten om deze kennis toe te passen of over te brengen.

Faculteiten

De studenten nemen deel in één van de zes faculteiten binnen L.S.V. Minerva. Aan het hoofd van deze faculteiten staan de faculteitsbesturen. Deze besturen organiseren evenementen voor haar leden, zodat zij zichzelf intellectueel of op carrièregebied kunnen verrijken. Ook informeren de besturen de leden via de facultaire nieuwsbrief.