Academie

L.S.V. Minerva en haar Academie bieden vele mogelijkheden voor haar leden. Zo kunnen onze ambitieuze studenten zich optimaal ontwikkelen. De Vereniging kent zes verschillende Faculteiten. Deze organiseren diverse evenementen om de wetenschappelijke horizon te verbreden. Daarnaast is er een eigen bibliotheek beschikbaar, met een uitgebreide collectie. Met het Minerva Scholarship Fund is er ook ruimte om bijzondere projecten financieel te steunen. Daarnaast organiseren bedrijven  diverse evenementen om in contact te komen met ambitieuze leden. Met al deze mogelijkheden hebben de leden van L.S.V. Minerva alle kansen om succesvol te studeren.

Internationale studenten

L.S.V. Minerva is er ook voor de niet-Nederlandse studenten. Internationale studenten zijn welkom op de Vereniging. Aangezien vele internationale studenten korter dan 3 jaar in Leiden blijven, is er een apart lidmaatschap mogelijk. Op die manier kan men wel genieten van het verenigingsleven, voor bijvoorbeeld 1 academisch jaar. Aan dit lidmaatschap zijn wel specifieke voorwaarden verbonden, zoals de toegang en bepaalde evenementen.

Zakelijke mogelijkheden

Binnen L.S.V. Minerva zijn er ook opties voor bedrijven om zich te introduceren. Zo leren de leden potentiele werkgevers al kennen in hun studietijd. Voor bedrijven een kans om zich te presenteren aan ambitieuze studenten binnen Leiden. Meer weten over de mogelijkheden?