Lid worden

Check de Minerva EL CID-website voor actuele informatie over de EL CID-week, jouw inschrijving en de introductienieuwsbrief!

Lid worden bij L.S.V Minerva is de beste beslissing van je studententijd. Een lidmaatschap bij de Vereniging is een verrijking op vele vlakken. Doe organisatorische ervaring op in een commissie. Verbreed je professionele horizon tijdens onze symposia en lezingen. Ontplooi jezelf op creatief vlak bij een van de subverenigingen. En smeed vriendschappen voor de rest van je leven via onder andere jouw jaarclub! Kortom, met een lidmaatschap op zak kun je jezelf optimaal ontwikkelen. Jouw toekomst is mooier met L.S.V. Minerva.

L.S.V. Minerva is zo veelzijdig als haar leden. Als je lid wordt, profiteer je van die diversiteit. Vind een kamer in het centrum van Leiden, via onze Huizencommissie. Ontdek nieuwe sporten bij een van onze subverenigingen. Of ga voor die bijzondere minor met een beurs van het Minerva Scholarship Fund. Het lidmaatschap is er voor iedereen.

Vrienden voor het leven

De mooiste periode van je leven met je beste vrienden

Wonen in levendig Leiden

Mogelijk in hartje Leiden wonen in een van onze 165 huizen

Succesvol studeren

Volop ontwikkelen met symposia & bedrijvendiners

Geweldige toekomst

Eindeloze kansen via een (inter)nationaal netwerk

Iets voor jou?

Heb jij het in je om lid te worden? Wil jij een geweldige studententijd hebben? Vaardigheden leren die altijd van pas komen? Kennismaken met een diverse groep mensen? Genieten van je hobby’s met je beste vrienden? Dan is het lidmaatschap van L.S.V. Minerva iets voor jou.

Klaar om het avontuur van je leven te beginnen?