L.S.V. MINERVA

all american night
maandag 2 november 2020

livestream 14:00 – 18:00 uur

L.S.V. MINERVA

all american night
maandag 2 november 2020

livestream 14:00 – 18:00 uur

ALL AMERICAN NIGHT 202

De Link naar het symposium: 

https://www.youtube.com/watch?v=xaOjAa_2wg8 

 

Sinds 1968 wordt er op L.S.V. Minerva uitgebreid stilgestaan bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen tijdens de All American Night. Op dit tweedaags evenement wordt er een symposium met Amerika-deskundigen georganiseerd en vieren de leden van de Vereniging uitbundig feest op de uitslagenavond. Het uitslagenfeest zal dit jaar geen doorgang kunnen vinden, wat het (online) symposium grootser zal maken dan ooit. 

 

 

Het symposium

Het symposium zal op maandag 2 november van 14:00 tot 18:00 uur via een livestream voor iedereen te volgen zijn. De link naar deze livestream zal tijdig worden gepubliceerd op de socialmedia-kanalen van de All American Night en op deze website. 

Het symposium zal worden geopend door Marja Verloop (Charge d’Affaires bij de Amerikaanse ambassade) en worden geleid door Amerika-deskundige Laila Frank. Sprekers zijn oud-Minister van Buitenlandse zaken Jaap de Hoop Scheffer, oud-politica en cybersecurity-specialist Marietje Schaake en zakenvrouw Elske Doets. Tussen de sprekers door zullen er muzikale intermezzo’s plaatsvinden en zal er meerdere malen live verbinding worden gemaakt met de Verenigde Staten. Het symposium wordt afgesloten met een paneldiscussie tussen Tanja Groenendijk, Victor Pak en Kenneth Manusama.

SOCiale mediA

Houd al het nieuws rondom de All American Night in de gaten middels de socialmedia-kanalen Facebook en Instagram en deze website.

L.S.V. Minerva

De Leidse Studenten Vereniging Minerva is de grootste studentenvereniging van Leiden. De Sociëteit is gevestigd in het prachtige centrum van de stad. Ze heeft een rijke geschiedenis en kent talloze waardevolle tradities. De Vereniging is en blijft een warm thuis voor rond de 2150 Leden en 28.000 Reünisten. De vriendschappen die gesmeed worden zijn dierbaar en hecht. De subverenigingen en subcommissies bieden een extra uitdaging. En met onze 145 ledenhuizen woon je geweldig. Binnen onze Vereniging heb je een onvergetelijke studententijd en maak je vrienden voor het leven!

Virtus Concordia fides

Ga jij de uitdaging aan?

Heb jij het in je om lid te worden?

Wil jij een geweldige studententijd hebben?

Vaardigheden leren die altijd van pas komen? Kennismaken met een diverse groep mensen?

Genieten van je hobby’s met je beste vrienden?

Liefde voor Leiden

L.S.V. Minerva is onlosmakelijk verbonden met Leiden. Al sinds de oprichting in 1814 begeeft de Vereniging zich in het hart van de stad. Gevestigd in het centrum van de stad is Minerva onmiskenbaar aanwezig. Kies je voor Minerva, dan kies je voor Leiden.
Mede mogelijk gemaakt door